cseppgyerek

A Van Helyed Alapítvány modellprogramjának blogja.

Az alapítvány várja és köszönettel fogadja támogatásukat.

A blogról bővebben itt olvashat.

Ezen az oldalon nem lehet kommentelni. Ha kérdése, véleménye van, kérjük, írjon a vanhelyed@gmail.com címre.

Beszámolók, jelentések

Facebook

Keress minket a Facebookon is!

 

2009.11.11. 15:00 cseppgyerek admin

Pali: a naplopó

Címkék: önkéntes üzenet alkotótábor

 

Sziasztok!

Varga Pali vagyok, fő foglalkozásom szerint naplopó. Ez azt jelenti, hogy egy olyan cégnél dolgozom, ahol napkollektorokat szerelünk fel a házak tetejére azért, hogy melegvizet csináljunk a napsütésből. Hozzátok, Hétesre is egy napkollektoros rendszert vittünk le a munkatársaimmal. Nagyon jó érzés volt látni, hogy ennek ti mennyire örültetek, és milyen élvezettel használtátok a melegvizet adó zuhanyt. Azt éreztem, hogy a napkollektorok most igazán jó helyre kerültek.

Bevallom, egy kicsit féltem attól, hogy a drága napkollektoros rendszer Hétesen megrongálódhat. Végül azonban semmilyen sérülés, vagy hiány sem keletkezett. Ezért nagyon köszönöm, hogy vigyáztatok rá, és persze Zolinak és segítőinek is köszönöm, hogy éjszakánként figyeltek rá.

A zuhany kezelése mellett maradt időm részt venni a csoportok foglalkozásaiban is. Sokat játszottunk, rajzoltunk, zenéltünk, bolondoztunk együtt, és azt hiszem sokatokkal lassacskán megismertük és megszerettük egymást.

Jövőre, vagy akár még hamarabb is, azt tervezem, hogy a játékok mellett majd igazi iparos munkát is végzünk együtt, és megpróbálunk közösen hasznos tárgyakat készíteni a telep számára. Addig is ölelek mindenkit.

Varga Pali

Kézbesítve: '09.10.23.

komment

süti beállítások módosítása